Kapitel 10

- Shiiiiit Nellie!

Huvudet snurrade och hade fått sig en rejäl smäll. Men värst var högra axeln som fick ta den första smällen.

Justin rusade ner för trapporna och satte sig på huk vid mig. Jag skrek av smärtan men började därefter skratta samtidigt. Justin förstod ingenting och visste inte vad han skulle göra. Han frågade förtvivlat om han skulle ta mig till sjukhuset. Men så farligt var det inte. Han tog min hand och hjälpte mig upp från det hemska golvet. Axeln värkte och det pulserade i den. Justin tog sig en titt på axeln och tittade på mig innan han också började skratta. Sen tog han min hand igen.

- Jag tror det är bäst om jag håller i dig.

Hans hand var mjuk och jag kände mig stark och trygg där bredvid honom nerför trappporna. Nere vid receptionen släppte han handen och gick fram och lämnade in nyckeln. Tillsammans gick vi ut från det vackra hotellet och där utanför väntade en taxi på oss. Justin öppnade dörren och lät mig kliva in först innan han hoppade in.

- Riverly tyrent place, please.


Taxin stannade på en parkeringsplats nära havet. När vi klev ut såg jag hur vackert det var. En lång strandpromenad sträckte sig längs med den vackra sandstranden. Här fanns också flera små restauranger och flera små ställen som sålde frukter & bär. Vädret var underbart, inte ett enda moln på hela himmelen. Justin berättade att han brukade åka hit när han ville slappna av och ha kul.

Vi började promenera längs med strandpromenaden och gick förbi en basketplan där två killar i vår ålder stod och kastade i korgen. De vände sig mot oss.

- Eyy! Vill ni spela match? Ni två mot oss?

Det var inget att snacka om, självklart ville vi spela! Något Justin inte visste om än, var att jag kunde spela basket, och att jag var riktigt grym. När jag följt med mamma och pappa till sommarstugan och inte haft någonting att göra kunde jag stå och pricka basketkorgen i timmar.

Matchen startade och de två killarna började med bollen. Den ene dribblade runt medan jag gick på honom och tvingade han att passa. Den andra killen var beredd att få passen, men precis innan han fått tag i bollen kommer Justins hand emellan och bryter. Sen rusar han fram , stannar upp och tar ett skott som går rätt i korgen. Han ser nöjd ut, smådansar lite och high-fivar med mig. Killarna har nu bollen igen och dribblar runt på planen tills Justin lyckas ta den från honom. Han spelar en lång passning till mig och nu har jag chansen. Även fast jag står flera meter från korgen, tar jag ändå sats och kastar bollen. Killarnas blickar följer bollen och man ser deras förvånade ansiktsuttryck när bollen träffar korgen och det står 2-0 till mig och Justin. Justin står med öppen mun och tittar på mig innan han rusar fram och kramar mig.

Matchen slutar 12-3 till oss och killarna tackar generat efter matchen för att vi spelat med dem. Vi fortsätter gå längs strandpromenaden och snackar om matchen. Sen går vi till en restaurang och käkar mat. Vi bestämmer oss för att dela på en stor pizza. En pizza har aldrig smakat så gott som denna, och det fanns inte en enda person i hela världen jag hellre skulle dela den med än med Justin.

Efter vi käkat går vi skrattandes därifrån och plötsligt känner jag hur Justin lägger sin hand på min rygg. Han för mig mot en brygga där vi sätter oss. Benen vingar strax ovanför vattenytan och solen håller på att gå ner.


Postat av: teamofbieber

kan vi ha ett länkbyte? gud vad bra novell :D

2011-04-25 @ 13:31:41
URL: http://teamofbieber.blogg.se/
Postat av: mybieberstory

gud vad bra story!! vill du göra länkbyte kanske?

2011-05-01 @ 11:33:20
URL: http://mybieberstory.blogg.se/
Postat av: emma'

Hej nellie! tyckte desigen var helt okej! vill gärna byta bilden på mig. Jag lägger upp ett inlägg klockan 20.00 idag med bilden du kan lägga in i mitten ist =) och i menyn, går det att ta bort färgen lila och ha svart text där ist? :) tack så jätte mkt! :) kram

2011-05-05 @ 18:27:01
URL: http://emmathorslund.blogg.se/
Postat av: emma'

Hej, jag ångrade mig. jag ska till Stockholm i helgen och kommer ta mkt bilder då. skickar en bild jag vill ha med i headern efter helgen! :D kram

2011-05-05 @ 18:31:26
URL: http://emmathorslund.blogg.se/
Postat av: Emma Andersson

När kommer nästa??;oo

2011-05-14 @ 19:51:19
Postat av: ninni

asbraaaa när kmr nästa???!!!??

2011-05-15 @ 01:18:05
Postat av: lisa

blir galen utan del 11 du måste skynda!!!!!!!!

2011-05-16 @ 19:49:51
Postat av: Sara

När kommer nästa kapitel? <3

2011-06-01 @ 14:43:37
Postat av: emma thorslund

Hej nellie du skrev ju såhär till mig för ett tag sen, "Hej Emma! Blev jätteglad när jag läste ditt mail! Det låter super! Jag kan blogga hela sommaren förutom vecka 25 då vi är utomlands, så att ni vet :) Ska lägga ner min egen lilla fjomp blogg nu. Är jätteglad över att ni gav mig förtroendet! Är en extrem bieber nörd & även datanörd så det ska nog funka ;D lovar att inte göra er besvikna! Bara att maila mig när det är dags (eftersom jag lägger ner bloggen)" Så nu till frågan.. vill du fortfarande blogga hos oss? Vi behöver en göstbloggare NU. Så hör av dig så snabbt som möjligt! Messa eller kommentera min blogg snarast så jag vet. Tack :) 0765672287

2011-06-05 @ 12:46:00
URL: http://emmathorslund.blogg.se/
Postat av: Sara

Hmmm, lever du? Det är lite störigt när man läser kommentaren ovan och du säger inte ett knyst här på bloggen....

2011-07-05 @ 16:07:05



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0