Kapitel 8

Jag stod där mitt i folkmassan total dissad. Hoppet och glädjen inom mig, spänningen och hysterin var som bortblåst och jag stod som ett tomt skal helt uttryckslös. Jag borde ha förstått att jag inte bara kunde åka hit till New York hur som helst och enkelt få tag i denna något populära gosse. Jag borde åka tillbaka till Stockholm och gå i mina föräldrars fotspår, sluta drömma och låta drogerna ta över. Jag suckade djupt och vände mig om för att gå tillbaka mot flygplatsen. Plötsligt hörde jag bakom mig hur någon upprepade gånger skrek mitt namn. Jag vände mig om och fick till min förvåning syn på vakten i reflexkläder igen. Han såg glad ut, gick fram mot mig och försökte hämta andan.

 

-          Hi! I’m so sorry, I asked Justin about you, and…

-          You did?

-          Yes and he said: Don’t let her go anywhere.

 

Jag rodnade lite för mig själv och blev alldeles varm i kroppen. Mitt tomma skal fylldes nu med värme och tycktes för stunden koka över.

 

-          Well, I can not talk to Justin more tonight, but tomorrow I will. I let him know where you are. I have booked a room for you at the same hotel as Justin. Please take this paper and show the receptionist and you will get your room.

 

Utan att tänka mig för, öppnade jag mina armar och kastade mig i famnen på honom. Han blev chockad men skrattade samtidigt. Sen tog jag pappret och sprang iväg. Ganska snabbt vände jag mig om mot vakten och ropade: I love you! Han skrattade och vinkade tillbaka.

 

När jag stod utanför hotellet var min mun öppen och jag gapade stort över hur vackert hotellet var. Det var brunt, jätte högt och på taket vajade stora flaggor som fångades av vinden. Jag gick in genom den vackra entrén och var nu inne på hotellet. Golvet blänkte, och tittade man ner, såg man sin egen spegelbild. Jag gick beundrande fram mot receptionen och räckte fram pappret till kvinnan bakom disken. Hon studerade pappret under några sekunder, knappade på datorn, och när hon var klar tog hon en nyckel, gav den till mig och log. Tacksamt tog jag emot nyckeln och gick mot hissarna. Medan jag väntade på att hissen skulle komma, fantiserar jag om att Justin stod där inne i hörnet och väntade på mig. Men när hissdörrarna öppnas är hissen tom. Men det gör inget. Jag känner värme och glädje när jag åker upp mot våningen högst upp. Jag älskar hissar.

 

Jag letar med blicken på dörrarna efter nummer 788 och hittar det som småningom. När jag öppnar dörren till hotellrummet blir jag helt vild, springer runt som en galning och kastar mig i sängen. Jag skrattar, ler och känner hur glädjen i hela mig spritter.

 

När jag lugnat ner mig efter ett tag utforskar jag rummet lite noggrannare. Kort sagt kan man säga att det var inget enkelt hotellrum snubben hade fixat. Detta var nog bannemej en lyxsvit! Den största chocken fick jag när jag kom in i badrummet. En enormt stor spegel över ena väggen och en bubbelpool. Halleluhja, hade jag kommit till himmelen?

Jag drog av mig de tighta jeansen och av med tröjan och satte igång bubbelpoolen. Hett vatten fylldes och från hålen kom luft som bildade bubblorna. Jag kröp ner i badet och lät det varma vattnet omsvepa min kropp.


Efter två timmars bubbelbad satte jag mig i sängen med en badkappa på och fixade naglarna och smörjde in mig med hotellets body lotion som luktade fantastisk gott. Sen tog jag av mig badkappan och tog på mig någon sorts morgonrock i ett otroligt mjukt material. Sen kurade jag ner mig under täcket och satte på TV:n. Jag tittade ungefär i tjugo minuter innan jag började gäspa för mycket och stängde av. Jag släckte lamporna, borrade ner mig i den stora bekväma sängen med vita tjocka mjuka täcken och puffiga kuddar. Sen slöt jag ögonen och somnade strax efter.



Varje gång ett nytt kapitel dyker upp, uppdateras det på sidorna:
Sweden Supports Justin Bieber / bieberland.blogg.se

Postat av: Sara

Men, men, men :O



MER MER MER!!! IIP!!<3

2011-04-02 @ 10:10:22
Postat av: RT

Har aldrig sett en tjej skriva sååååå här bra;D Skitbar meeeer, och var du i danmark på JB'S konsert? :)

2011-04-02 @ 11:34:46
Postat av: Anonym

Det var ju jättebra!;)

Men skulle du kanske kunna skriva i början av ett kapitel, lite av vad som hänt i det förra?;) alltså typ de sista meningarna elr ett litet stycke;)

2011-04-02 @ 17:17:00
Postat av: Sara

Omg!!! Asså jag avlider snar DU MÅSTE SKRIVA MER!!!! tihi!!! lol!<3

2011-04-19 @ 11:26:44



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0