Kapitel 4

Jag reste mig upp och det knakade ordentligt i benen. Justin skrattade högt och jag också. Sen satte jag mig bredvid honom ganska nära. Han luktade speciellt och annorlunda men jag älskade det. Han log mot mig och sen tog han tag i sin hood-tröja och drog den över huvudet. T-shirten han hade under tröjan drogs upp och jag såg hans mage under någon sekund innan han drog ner den. Han räckte tröjan mot mig och jag tog på mig den. Tröjan var ny, sådär mjuk, härlig och mysig. Justin böjde sig mot mig och rättade till min lugg med handen och så log han igen. Stämningen började hetta till och hjärtat slog många extra slag.

 

Plötsligt skakar hissen till och börjar röra sig och åker uppåt. Hissdörrarna öppnas och utanför står ett helt gäng med okända ansikten. En av snubbarna i gänget tar tag i Justins arm och drar iväg honom. Men Justin stretar emot, drar sig loss och springer fram mot mig. Ur fickan tar han upp en bläckpenna och tar tag i min arm. Sen skriver han sitt nummer på insidan av min högra arm och ger mig en sorgsen blick innan han vänder om igen och försvinner.

 

En man i uniform kommer fram till mig och frågar om allt är okej med mig. Jag svarar inte, har blicken fast efter Justin som försvinner bort från mig. Säkerhetsvakten skakar om mig och försöker få fram ett svar. Han lyckas få ögonkontakt med mig och jag svarar honom att allt är bra.

 

Jag går mot Jonnys rum och letar efter honom. Men han syns inte till, däremot ligger en gitarren på hans skrivbord med en lapp på. På lappen står det att gitarren är till mig. Jag tar gitarren under armen, går mot trapporna som känns lite smått säkrare och lunkar ut från musikstudion.

 

 

Väl hemma är allt som vanligt. Tyst, ruttet, unket och allmänt förjävligt. Jag sätter mig i sängen lutandes mot väggen. Jag drar upp ärmen på Justins tröja som jag glömde att ge tillbaka och studerar min egen arm i timmar. Jag lär mig numret men skriver det ändå i kalendern, i mobilen och på lappar i rummet. Sen drar jag av mig jeansen, lägger mig under täcket och försöker att sova, men behåller Justins tröja på.


Varje gång ett nytt kapitel dyker upp, uppdateras det på sidorna:
Sweden Supports Justin Bieber / bieberland.blogg.se


Postat av: Anonym

OMGOOOD!!!

2011-03-11 @ 19:33:31
Postat av: Hannah

OH MY GOOD!!! (haha det var jag som kommentera innan) men snälla kan du inte lägga upp fler parts? men du skrivet skiit bra <3

2011-03-11 @ 19:34:43
Postat av: Sara

OMG!!!! Asså jag började gråta i slutet!!! Så grymt bra är den!!!!! När kommer nästa kapitel? :P<3

2011-03-12 @ 10:06:18
Postat av: lollo

vill ha mer NU!!! :D

2011-03-12 @ 16:50:32



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0